Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας

Η spοt-greece είναι μια φρέσκια διαφημιστική εταιρεία με έμπειρα στελέχη που πλαισιώνονται από νέους, δυναμικούς και άρτια καταρτισμένους επιστήμονες. Δημιουργήθηκε με στόχο την  παροχή υπηρεσιών διαφήμισης - προώθησης υψηλού επιπέδου κάθε είδους επιχείρησης, σε όποιον κλάδο και αν αυτή ανήκει.

Η φιλοσοφία της spot-greece  μπορεί να συνοψιστεί στην ακόλουθη φράση: απόδοση χειροπιαστών αποτελεσμάτων για εσάς και την επιχείρησή σας, με το ελάχιστο δυνατό οικονομικό ρίσκο. Αυτό το σκεπτικό αποτελεί και τη βάση του Performance Marketing στο οποίο ειδικευόμαστε. Καθώς το Internet μας επιτρέπει πλέον να έχουμε μετρήσιμα στοιχεία και να ξέρουμε με απόλυτη ακρίβεια το βαθμό επιτυχίας μιας καμπάνιας και τις συνέπειες που είχε στις πωλήσεις, πιστεύουμε πως είναι επιβεβλημένο όλες οι ενέργειες προβολής που πραγματοποιεί μια επιχείρηση online να έχουν αποδείξιμα αποτελέσματα.

Τις ίδιες ακριβώς τεχνικές χρησιμοποιούμε όμως και για έναν ακόμα λόγο, αρκετά πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα: την αμοιβή μας! Μένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας περί “χειροπιαστών αποτελεσμάτων” και ζητάμε να πληρωθούμε μόνο με βάση τα αποτελέσματα που παραδίδουμε εισάγοντας το μοντέλο “paid on performance” – πληρωμή με βάση το αποτέλεσμα!